Certifierad Fasadentreprenör

certifierad-fasadentreprenorFör oss på Åby Fasad är det viktigt att vara en drivande kraft vad gäller murnings- och putsbranschens utveckling. Vi ligger ständigt steget före och inspirerar gärna andra entreprenörer att följa vårt exempel. För oss är det en självklarhet att samtliga medarbetare har yrkesbevis samt att tillämpa ID 06.

– Vi lägger mycket resurser på utbildnings­insatser och är måna om att våra medar­betares kompetens ständigt är uppdateradutifrån kundernas och omvärldens krav. Mur och puts klass ett är en självklar grund. Samtliga medarbetare har ID­kort som utfärdats enligt ID 06 systemet för att öka tryggeten för såväl medarbetare som kunder.
För att behålla sin plats i branschens framkant har Åby Fasad kontinuerlig kon­takt med material­ och verktygsleverantörer som förser dem med senaste nytt vad gäller produkter, teknik och material. 

SPEF-certifiering framhäver yrkeskunskapen
Våren 2012 lanserade Sveriges mur­nings­ och putsentreprenörsförening, SPEF, en certifiering för fasadentrepre­nörer. Certifieringen är ett steg i rikt­ningen att lyfta fram yrkeskunskapen bland branschföretagen och samtidigt möta den ökade efterfrågan på murat och putsat byggande.
– Certifieringen gör det lättare för beställare att kunna urskilja seriösa och kompetenta fasadentreprenörer, vilket underlättar valet av entreprenör. Den som anlitar ett certifierat företag kan vara säker på att få rätt kompetens i varje led, från offert till leverans.
Certifieringen är en viktig konkur­rensfördel för de företag som uppfyl­ler kraven. Åby Fasad var ett av de första fasadföretagen som genomförde certifieringen.
– Vi hoppas att certifieringen på sikt utvecklas till ett skallkrav vid upp­handlingar.

Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy. Jag godkänner